Hoe breng ik wijzigingen aan in mijn prijslijst?

Heeft u nog niet eerder ingelogd? Dan moet u dat eerst even doen voordat u aan de slag kunt. Hoe u dat doet, ontdekt u hier.

Staat er een prijslijst op uw website die vaak aangepast moet worden? Dat kunt u voortaan gemakkelijk zelf doen dankzij het handige stappenplan hieronder.

  1. Links op uw scherm ziet u u een overzicht van de pagina’s op uw website. Ga naar de pagina waarop uw prijslijst staat.
  2. Ga met uw muis naar de prijslijst die u wilt aanpassen.
  3. Wanneer u met uw muis over de prijslijst gaat, ziet u een blauw vakje “module” verschijnen. Klik daaronder op “edit”.
  4. Er verschijnt een scherm waarin u uw aanpassingen kunt uitvoeren.
  1. Klik nu op de tab “content”. U kunt zien dat de tab geactiveerd is doordat hij blauw kleurt.
  2. Als u een nieuw element in uw prijslijst wilt toevoegen, klikt u bovenaan (of onderaan) op “add element”.
  3. Wilt u de naam of de prijs van een artikel veranderen? Klik dan dat artikel aan. U krijgt nu alle opties te zien.
  4. Als u een nieuw element toevoegt, verschijnt dat steeds onderaan. U herkent het nieuwe element aan het label “Example label” en opent het door er 1 keer op te klikken.
  5. U kunt ervoor kiezen om nummers voor uw prijslijst te zetten (dat kan handig zijn wanneer u telefonisch bestellingen opneemt), daarna vult u een titel, prijs en eventuele beschrijving toe.
  6. Wanneer u klaar bent, klikt u op “save” onderaan rechts om uw wijzigingen te bewaren.

Uw aanpassingen zijn meteen zichtbaar op uw website. Vergeet ook niet te controleren hoe uw website eruitziet op een tablet of een smartphone. Dat doet u door bovenaan in het midden op de verschillende icoontjes te klikken.

Wanneer u tevreden bent van uw wijzigingen, is het belangrijk dat u die ook publiceert op uw website. Pas dan zijn ze online zichtbaar voor uw klanten. Dat doet u door op de knop “publish” rechtsboven te klikken. Er verschijnt een venster met daarin de boodschap of u uw wijzigingen zeker wilt publiceren. Klik op “Yes”. U krijgt de melding dat uw wijzigingen gepubliceerd zijn. Door op de URL te klikken, kunt u uw aanpassingen zien.

Wilt u nog andere aanpassingen doen op uw website? Bekijk dan zeker de “startersgids” op onze Academy website.

Tip: Via “preview” kunt u bekijken hoe uw aanpassingen er voorlopig uitzien. Daarvoor klikt u op de knop “preview” rechtsboven. U krijgt een nieuw tabblad te zien met daarin uw website in previewmodus op alle 3 de portviews (computer, tablet en smartphone). Zo kunt u zien of alles overal goed staat.

Bent u toch niet tevreden van uw aanpassingen of heeft u per ongeluk een fout gemaakt? Geen probleem. U kan steeds tot 30 stappen teruggaan. Daarvoor gaat u naar het klokje rechtsboven. Klik op de laatste actie die u heeft uitgevoerd en vervolgens op de knop “apply”. U krijgt nu terug de vorige versie te zien.

Heeft u vragen of ondervindt u problemen? Contacteer ons gerust via via 078 15 15 25 (zonaal tarief) of via info@fcrmedia.be.