Opening hours module

Met deze module kunt u uw openingsuren toevoegen aan uw website. U vindt de Opening Hours Module in het menu Basic Modules, voeg deze toe aan uw website door ze van de bovenste balk naar de gewenste rij of kolom te slepen. Hoe u openingsuren aanpast op uw website, ontdekt u via dit stappenplan.

De opening hours module bewerken

Dubbelklik op de module die u wil wijzigen of hou de cursor erop om het bewerkingsmenu te openen; zo kunt u het blauwe Module-menu vinden en op de optie Edit klikken.

Content

1. Openingsuren uit Global Data gebruiken

In plaats van manueel uw openingsuren toe te voegen aan de module, kunt u de uren uit Global Data gebruiken. Schakel deze optie in aan de rechterkant, om ze te activeren. Als u de openingsuren uit Global Data gebruikt, hoeft u de uren slechts eenmaal in te vullen; de informatie zal dan automatisch worden ingevuld in alle relevante velden.

2. Openingsuren manueel toevoegen

U kunt uw openingsuren ook manueel toevoegen. Vul gewoon de relevante velden in voor elke dag van de week. Klik hiervoor op het kalenderpictogram links van elk veld en blader naar boven of beneden tot u het juiste uur heeft gevonden. Als alternatief kunt u ook op het veld klikken en het uur invoeren.