Image module

Er zijn tal van goede manieren om visuele elementen toe te voegen aan een website - de Image Module kan hierbij helpen - zowel stilstaande als met bewegende beelden (GIF’s). U vindt de Image Module in het menu Basic Modules, voeg deze toe aan uw website door ze van de bovenste balk naar de gewenste rij of kolom te slepen.

Dubbelklik op de afbeeldingsmodule die u wil wijzigen of hou de cursor erop om het bewerkingsmenu te openen; zo kunt u het blauwe Module-menu vinden en op de optie Edit klikken. Het menu Edit Image Module is opgesplitst in content en instellingen. Hoe u afbeeldingen aanpast op uw website, ontdekt u via dit stappenplan.

Content

1. Bestand toevoegen / kiezen uit bibliotheek

Er zijn twee manieren om een afbeelding toe te voegen - door deze te uploaden vanaf uw computer of door de File Manager te gebruiken.

Image Editor: Na het uploaden van een afbeelding kunt u die aanpassen met filters, qua richting, grootte en met tal van andere opties. Klik hiervoor op Edit rechts van de geüploade afbeelding; de Image Editor zou meteen moeten opengaan.

2. Global Data image gebruiken

In plaats van manueel afbeeldingen te uploaden kunt u ook afbeeldingen gebruiken die u eerder uploadde naar uw Global Data. U kunt ook de grootte, plaatsing en uitlijning ervan wijzigen. Schakel deze optie in aan de rechterkant, om ze te activeren. Als u de Global Data Image gebruikt, hoeft u de afbeelding slecht eenmaal te uploaden; daarna kunt u ze op uw website gebruiken zo vaak u dat wilt.