Button 2 module

Met knoppen kunnen uw bezoekers gemakkelijk de nodige informatie vinden. Ze zijn ook een efficiënte manier om hen aan te moedigen bepaalde pagina’s op uw website te bezoeken. U vindt de Button 2 Module in het menu Basic Modules, voeg deze toe aan uw website door ze van de bovenste balk naar de gewenste rij of kolom te slepen. Hoe u afbeeldingen aanpast op uw website, ontdekt u via dit stappenplan.

Wat is het verschil tussen button, button 2 en button 3?

Er is geen verschil - de drie modules hebben dezelfde functie. 

Waarom zijn er dan drie button modules?

De hoofdreden is Global Styling. Met drie knoppenmodules hoeft u geen lokaal onderscheid te maken telkens u wijzigingen aanbrengt. 

Neem nu het volgende scenario: Er staan tal van afbeeldingen op uw website, sommige groot, andere klein. U zou graag een grote knop onder de grote afbeeldingen zetten en een kleine knop onder de kleine afbeeldingen. 

In dit geval kunt u voor Button een grote knop hebben gekozen op basis van Global Styling en voor Button 2 een kleine knop op basis van Global Styling. Zo hoeft u geen lokale wijzigingen aan te brengen wanneer u onderscheid wenst te maken tussen de stijlen van knoppen; kies gewoon de andere knop in Global Styling. `