Overzicht van de editor

Hierin vindt u een beknopte inleiding tot de krachtige site editor - een kort overzicht van waar u uw website kunt bedenken, maken en beheren. Als klant kunt u 4 verschillende tabs gebruiken in de editor: Home, Build, Settings en Content.

1. The editor: Home

Home is het eerste gedeelte van de hoofdinterface die u na het inloggen te zien krijgt. Home geeft een overzicht van de contactgegevens van onze klantendienst.

1.2. Ondersteuning - we zijn er om te helpen

Als u ooit hulp nodig heeft, kunt u gemakkelijk onze klantendienst contacteren. U vindt de informatie in de linkerbovenhoek van uw Home-pagina.

2. De editor: Build

Build is de tweede tab in de hoofdinterface van de editor. Hier zal u waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengen. Build bevat alle nodige tools om content toe te voegen en te wijzigen, om uw website te ontwerpen en om uw algemene stijl aan te passen.

2.1. Pages

In het gedeelte Pages kunt u nieuwe pagina’s aanmaken en content toevoegen of wijzigen. Klik hier voor meer informatie over Pages.

2.2. Global Styling

In het gedeelte Global Styling kunt u algemene wijzigingen aanbrengen aan uw website, waaronder het ontwerp van de koptekst en voettekst. Klik hier voor meer informatie over Global Styling.

3. De editor: Settings

Settings is de derde tab van de hoofdinterface van de editor. In Settings kunt u diverse opties personaliseren en wijzigen, waaronder de taal van de interface, optimalisering van de paginasnelheid in Google, datum en formats, algemene HTML-tags, het favicon en cookiemeldingen. Klik hier voor meer informatie over de instellingen.

4. De editor: Content

Content is de 4de en laatste tab van de hoofdinterface van de editor. In Content kunt u Global Data toevoegen en wijzigen. U kunt hier ook al uw bestanden beheren, met inbegrip van afbeeldingen. Klik hier voor meer informatie over Content.