Inleiding

Een beknopte introductie in de website editor

Overzicht van de editor

Hierin vindt u een beknopte inleiding tot de krachtige site editor - een kort overzicht van waar u uw website kunt bedenken, maken en beheren.

Basisprincipes

De belangrijkste opties van de website editor

Inleiding tot modules

Bovenaan de editor vindt u de modules. Dat zijn elementen die u aan uw website kunt toevoegen zoals bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, formulieren, enzovoort.

Viewports

Met de editor kunt u websites ontwerpen die zijn aangepast aan de drie belangrijkste schermen of viewports: desktop, tablet en mobiel. 

Rollback- & reset-functie

De editor telt twee belangrijke en handige tools waarmee u aanpassingen ongedaan kunt maken: de Rollback- en de Resetfunctie. 

Instellingen

Algemene instellingen van je website.

Google analytics

Google Analytics is een belangrijke tool waarmee u uw websiteverkeer kunt volgen, controleren en analyseren. Zo kunt u uw bezoekers beter begrijpen. 

Content

Een overzicht van uw global data en mediabeheer.

Global data

Global data is een krachtige, tijdbesparende functie waarmee u courante en belangrijke bedrijfsinformatie kunt hergebruiken als snelkoppeling. Zo bespaart u tijd wanneer u content toevoegt en bewerkt op uw website.

File manager

De File Manager dient als mediabibliotheek voor uw afbeeldingen en downloadbare bestanden. Daarmee kunt u bestanden toevoegen, bewerken en verwijderen.

Publish

Ontdek hoe u uw aanpassingen publiceert zodat ze zichtbaar zijn voor de bezoekers van uw website.

Hoe de website previewen

In de editor heeft u de mogelijkheid om een websitevoorbeeld te tonen. Zo krijgt u een totaalbeeld van de bewerkingen die u doet.

Hoe de website publishen

U mag uw website enkel publiceren wanneer uw aanpassingen zijn doorgevoerd en u klaar bent om uw website online te zetten.