Wat moet ik doen bij een transfer van mijn domeinnaam?

  1. Ga naar DNS Belgium
  2. Klik in de eerste kolom op gegevens aanpassen om de gegevens en het e-mailadres van de domeineigenaar te controleren.
  3. Typ je domeinnaam en klik toon gegevens.
  4. Klik op de tab transfercode aanvragen en controleer of de getoonde karakters overeenkomen met jouw e-mailadres.
  5. Heb je toegang tot dit e-mailadres? Zo ja, laat ons dit even weten. Zo niet, dan zal dit gewijzigd moeten worden. Om het e-mailadres aan te passen, neem je contact op met je registrar.
  6. Controleer of het domein klaar is voor een transfer: check of de transferstatus is toegestaan.
  7. Is er een transferlock? Neem hiervoor contact op met je registrar om de transferstatus op toegestaan te zetten. Indien dit niet gebeurt, kan FCR Media het domein niet transfereren en dus ook je nieuwe website niet koppelen aan je domeinnaam.
  8. Wanneer deze actie door je registrar voltooid is, geef je een seintje aan FCR Media om de domeinnaam te transfereren en te koppelen aan je nieuwe website.
  9. Heb je mailboxen geïnstalleerd op jouw domeinnaam? Dan et is het zeer belangrijk dat je alle mailboxen over laat nemen die vandaag bestaan: van zodra wij jouw domeinnaam overnemen zal jouw vorige hosting immers offline gaan.

Heb je vragen of ondervind je problemen? Contacteer ons gerust via 078 15 15 25 (zonaal tarief) of via de contactpagina.